Gulvafslibning af alle typer trægulve

Gulvafslibning foretages med sandpapir i forskellige grovheder, afsluttende med det fineste papir. Alle typer trægulve og dørtrin samt trætrappetrin kan afslibes, afhængig af slidlagets tykkelse. Jeg kører ud til kunder i hele Syd- og Sønderjylland deriblandt Esbjerg, Kolding, Vejen, Bramming og Ribe.

Gulvafhøvling

I dag foretages det groveste arbejde næsten udelukkende med groft sandpapir og gulvafhøvling er mere en talemåde end en egentlig proces, så selv med fernis og ujævnheder kan det klares med sandpapir. Gulvafhøvling foretages kun på bløde træsorter for eksempelt fyrretræ.

Matslibning

​Som vedligeholdelse kan man nøjes med en let slibning  samt en efterbehandling. Dette SKAL dog foretages FØR den gamle overflade er gennemslidt. Ofte er det en vurderingssag om hvorvidt et gulv skal slibes eller kan nøjes med en matslibning.

Støvfri gulvafslibning

findes ikke – der vil være en smule støv i forbindelse med afslibningen. Alle maskiner er udstyret med et sug og rummet støvsuges altid før efterbehandlingen udføres.

Bestil afslibning af gulve til konkurrencedygtige priser

Ønsker du et konkret tilbud på gulvafslibning af dine gulve, skal du være velkommen til at kontakte Topgulve for priser og et uforpligtende tilbud.

Jeg kan kontaktes på telefon 40 96 18 92 eller på e-mail info@topgulve.dk.​​

kontakt

​Jeg svarer altid inden for 8 timer - også i weekenden

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Jeg svarer altid indenfor 8 timer"

Firma info​

Top Gulve v/Kim Pedersen

CVR:
32976271

Alsædvej 18
​6740 Bramming

Kontakt MIG

Mobil:

40 96 18 92

E-mail:

info@topgulve.dk

​Jeg svarer altid indenfor 8 timer,
​også i weekenden.

​Vurderet 4.6 / 5 stjerner

på baggrund af mere end 16 anmeldelser på håndværker.dk

Virksomheden er reklamebeskyttet​