Gulvafslibning af alle typer trægulve mellem Bramming og Kolding

Gulvafslibning af alle typer trægulve

Gulvafslibning i topklasse

Gulvafslibning foretages med sandpapir i forskellige grovheder, afsluttende med det fineste papir. Alle typer trægulve og dørtrin samt trætrappetrin kan afslibes, afhængig af slidlagets tykkelse. Jeg kører ud til kunder i hele Syd- og Sønderjylland deriblandt Esbjerg, Kolding, Vejen, Bramming og Ribe.

Gulvafhøvling

I dag foretages det groveste arbejde næsten udelukkende med groft sandpapir og gulvafhøvling er mere en talemåde end en egentlig proces, så selv med fernis og ujævnheder kan det klares med sandpapir. Gulvafhøvling foretages kun på bløde træsorter for eksempelt fyrretræ.

Matslibning

​Som vedligeholdelse kan man nøjes med en let slibning samt en efterbehandling. Dette SKAL dog foretages FØR den gamle overflade er gennemslidt. Ofte er det en vurderingssag om hvorvidt et gulv skal slibes eller kan nøjes med en matslibning.

Støvfri gulvafslibning

findes ikke – der vil være en smule støv i forbindelse med afslibningen. Alle maskiner er udstyret med et sug og rummet støvsuges altid før efterbehandlingen udføres.

Efter din gulvafslibning, kan du frit vælge mellem  lud-sæbebehandlinglakering samt oliebehandling, som finish på dine gulve.

Bestil afslibning af gulve til konkurrencedygtige priser

Ønsker du et konkret tilbud på gulvafslibning af dine gulve, skal du være velkommen til at kontakte Topgulve for priser og et uforpligtende tilbud.

Jeg kan kontaktes på telefon (+45) 40 96 18 92 eller på e-mail info@topgulve.dk.​​

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave? Du er altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak. Vi kan samtidigt give dig et uforpligtende tilbud.

“JEG SVARER ALTID INDENFOR 8 TIMER”

(+45) 40 96 18 92
info@topgulve.dk